Römer Gyerekülések áttekintése

A "Britax Römer gyerekülés" több mint öt évtizede egyet jelent a gyermekek biztonságos szállításával. Az 1971-ben alapított német Römer cég kezdetekben autós biztonsági öveket gyártott, majd hamarosan a gyerekülésekre specializálódott. 1979-ben egyesült a Römer és az angol Britax cég, mely már a 30-as évektől folytatta tevékenységét. Az egyesülést követően a 80-as 90-es években a cég nagy fejlődésen ment keresztül, és a német piacon túl igen jó nevet szerzett magának az USA-ban, Ausztráliában, Újzélandon, Skandináviában és a Közelkeleten. A Britax Römer ma már egy globális vállalat, melynek az európai székhelye a németországi Ulm-ban található. Világszerte mintegy ezer alkalmazottja van.

A Britax Römer a folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően kezdetektől a gyermekbiztonság éllovasa volt. Az ő nevükhöz fűződik többek között az első Isofix-es, az első állítható gyerekülés, valamint a kifejezetten újszülöttek számára készült mózeskosár kifejlesztése. A vállalat Európában több mint 30 szabadalmi bejegyzéssel rendelkezik. Fejlesztései meghatározóak a gyereküléspiacon, és pusztán "divatból" nem követ másokat (lásd írásunkat az 5-pontos biztonsági övről, melyben a Römer cég hadat üzen a pajzsos gyereküléseknek), rendszerint inkább őt szokták követni más gyártók. A független neves intézetek által végzett töréstesztek és értékelések alapján (lásd ADAC gyerekülés teszt) a Britax Römer gyerekülések rendszerint igen előkelő helyen végeznek.

Összefoglalva, a Römer gyerekülések egy megbízható világcég biztonságos, kényelmes, könnyen kezelhető, aprólékosan kidolgozott termékei - cserébe azonban mélyebbre kell nyúlni a pénztárcába. 

Bármelyik Römer gyerekülést is választja, meg lesz vele elégedve!

 

A Römer honlapján angol és német nyelven is megtalálható egy nagyon hasznos kis alkalmazás, az úgynevezett FitFinder, ami megmutatja, hogy az Ön autójában melyik ülésre melyik gyerekülés rakható. A későbbi kellemetlen meglepetéseket megelőzendő érdemes ezt az ellenőrzést még a vásárlás előtt elvégezni, így teljesen biztos lehet abban, hogy a kiválasztott gyerekülés berakható-e az Ön autójába.

 

Römer babakocsik

 

Römer Babakocsi Kiegészítők

 

Römer babahordozók babák számára

 

 

Römer gyerekülések babák és kisgyerekek számára

 

Römer Dualfix M i-Size Gyerekülések (kb. 3 hónapos kortól)

 

Römer gyerekülések kisgyerekek számára

 

 

Römer gyerekülések kis- és nagy gyerekek számára

 

Römer gyerekülések babák, kis- és nagy gyerekek számára

 

Römer gyerekülések nagy gyerekek számára

To Top