Ezen az oldalon olyan hasznos információkat gyűjtöttünk össze, melyek segíthetnek Önnek eligazodni a gyerekülés témakörében, és amelyek talán kellő tudással vértezik fel Önt ahhoz, hogy gyermekének a megfelelő gyerekülést válassza.

 

Gyerekülés tesztek Gyerekülés tesztek

Az interneten számtalan fórumon kérdezik egymást a szülők, hogy mi a véleményük egyik vagy másik gyerekülésről. Természetesen mi is nagyon jónak és hasznosnak tartjuk ezt a fajta információáramlást, azonban két kis probléma mégiscsak akad vele: 1. sokszor nem elég gyors, 2. túl szubjektív. Gyakran kérdezik tőlünk is a véleményünket a gyerekülésekkel kapcsolatban. Mi ilyenkor örömmel elmondjuk a saját szubjektív véleményünket, tapasztalatunkat, és rögtön fel is hívjuk a figyelmet arra, hogy létezik az ehhez hasonló kérdésekre objektív válasz is.

Érdemes tehát komoly, független szervezetek jól összeállított szempontrendszere alapján mérésekre alapuló tesztjeiben megkeresni a kiszemelt ülést, majd átgondolni még egyszer a választásunk. Természetesn ez sem szentírás, és a tesztek alapján sokszor két "jó" között kell választanunk, és ilyenkor bizony mégis nagyon jól jönnek a szubjektív vélemények is.

 

ADAC gyerekülés teszt

ADAC gyerekülés teszt

 

 

Gyereküléssel kapcsolatos kérdések Gyakran Ismételt Kérdések (Gy.I.K)

Ebben a menüpontban, fejezetben olyan hosszabb lélegzetű írásokat tettünk közzé, melyek általános segítséget hivatottak nyújtani. Az írások címei szerintünk elég kifejezőek, jó olvasgatást kívánunk. 

 

Gyereküléssel kapcsolatos magyarázatok Magyarázat

A gyerekülések bemutatása közben mi is kénytelenek vagyunk szakszavakat használni, hisz sokszor csak ezekkel lehet egzakt módon ill. a legrövidebben kifejezni bizonyos dolgokat. Ezek a szakszavak azonban koránt sem tartoznak egy átlag ember szókincséhez. Az alábbiakban megpróbálunk közérthető formában bemutatni néhány alapvetést.

 

Hasznos infók

To Top