Lépj velünk kapcsolatba

Kedves Látogató!

Üdvözöljük a Gyerekülés Szakáruházban! Kérjük engedje meg, hogy tényleg csak néhány mondatban kedvet csináljunk a keresgéléshez! Az oldalsó "slideshow"-t nagy gonddal válogattuk össze a  családi albumunkból a "gyermek és a közlekedés" ill. a "gyermek és a biztonság" témákhoz kapcsolódva. Ugyan nem a szokványos katalógus képekkel találkozhat, hanem "igazi" gyerekek "igazi" hétköznapjaiból láthat ismerős jeleneteket. A gyermekek nyilván ismeretlenek az Ön számára, a téma azonban teljesen szokásos: olyan képek ezek, melyek büszke szülők legdrágább kincsét helyezik a fókuszba. Ezekkel a képekkel tudjuk a legjobban kifejezni gondolatainkat. Gyermekünk születése óta folyamatosan veszélynek van kitéve - elesik, leesik, kiesik, beesik, beveri, leveri, stb... Ha jobban belegondolunk, kész csoda, hogy túlélik a gyerekkort...

Nekünk szülőknek egy nagyon fontos dolgunk van: támogassuk gyermekeink felfedezési törekvéseit, és közben óvjuk meg őket minden lehetséges veszélytől.

A gyerekülés használatát törvény írja előde nem mindegy milyet választunk. Szülőként az a dolgunk, hogy mint az élet bármely más területén, a lehetőségeinkhez mérten a legjobbat nyújtsuk számukra.

Ebben a kutakodásban kívánunk segítséget nyújtani!

Kérjük, nézze át a "Hasznos Infók"-ban található tanácsokat, ellenőrizze választását az ADAC tesztekben, tekintse át a gyártókról és termékeikről készült rövid összefoglalót is! Bármilyen segítségre lenne szüksége, illetve kérése, kérdése van, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk hívását!

Ha pedig pontosan tudja, hogy melyik gyerekülést szeretné, egyszerűen rendelje meg!

Reméljük, megtisztel bizalmával, és minket választ!

 

Az oldalt üzemelteti:

Olcsón Gyorsan Kft

Cégjegyzékszám: 07-09-031476

Adószám: 26792954-2-07

Székhely: 2060 Bicske, Prohászka Ottokár u. 10.

Bank: OTP Bank, 11742104-24294405

Írj nekünk
Leírta nekünk megjegyzését, válaszunkkal a lehető leggyorsabban felkeressük Önt.
Kérlek, írd be a betűket és a zámokat alább
To Top