ADAC teszt 2021 tavaszán

Az ADAC megjelentette a 2021-es tavaszi gyerekülés tesztjeit, amit integráltunk a táblázatunkba. 26 gyerekülésből 5 bukott meg: “csak” egy életveszélyes és négyben pedig károsanyagokat találtak, a többi pedig elég jó eredménnyel végzett.

A Chicco Kiros leoldott az isofix bázisról

A Chicco Kiros leoldott az isofix bázisról, ezzel egyértelműen életveszélyes. A nálunk is kapható BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size gyerekülésben naftalint találtak, ami feltehetően rákkeltő. (Ezt a BeSafe hamarosan javítani fogja, mert egyébként egy nagyon biztonságos és jó babahordozóról van szó, addig is ilyen ülést mi nem fogunk értékesíteni.)

A mi kínálatunkban az alábbi gyerekülések találhatóak meg:

Tovább

Joie

Kínálatunkat bővítettük a Joie nagyon jó ár/érték arányú gyereküléseivel, melyek az ADAC tesztjein is rendre jól teljesítenek.

Tovább

Új termékeink

Az elmúlt héten új termékekkel bővült a kínálatunk. A főmenüben a gyerekülések mellett immár járgányok és hinták is megtalálhatóak.

Különösen menő pl. a Doona Liki Trike S3 tricikli - sajnos nem túl olcsó.

Doona Liki Trike S3

Tovább

Használt gyerekülés? - 2 gyerek után dobjuk ki

Véleményünk szerint egy gyerekülés általában 2 gyermeket képes kiszolgálni, utána már nem nyújtja azt a biztonságot, mint korábban. Ezt a véleményünket a gyártók saját, élettartamra vonatkozó adataira alapozzuk.

Így egy régi, használt gyerekülés vásárlása / használata nem túl biztonságos, még akkor sem, ha egy jónevű gyártó gyereküléséről beszélünk is.

Többek között erről szól legújabb írásunk a “Hasznos infók”-ban, melynek címe:

Használt gyerekülés? - 2 gyerek után dobjuk ki

Tovább
Oldal
To Top