Használt gyerekülés? - 2 gyerek után dobjuk ki

Véleményünk szerint egy gyerekülés általában 2 gyermeket képes kiszolgálni, utána már nem nyújtja azt a biztonságot, mint korábban. Ezt a véleményünket a gyártók saját, élettartamra vonatkozó adataira alapozzuk.

Így egy régi, használt gyerekülés vásárlása / használata nem túl biztonságos, még akkor sem, ha egy jónevű gyártó gyereküléséről beszélünk is.

Többek között erről szól legújabb írásunk a “Hasznos infók”-ban, melynek címe:

Használt gyerekülés? - 2 gyerek után dobjuk ki

Tovább

Megújult külső

Nyolc év után webshopunk megérett a megújulásra. A háttérben ezentúl frissebb, modernebb rendszer teszi a dolgát, a frontvonalon pedig egy egységes, koherens, könnyen áttekinthető, informatív felülettel találkozhatnak látogatóink. A tartalom tekintetében nyolc év után is ugyanazt gondoljuk: szeretnénk a lehető legtöbb információt emészthető formában a látogatóink elé tárni, hogy mindenki a pénztárcájának és igényeinek megfelelő döntést hozhassa meg.

Mi is azt gondoljuk, hogy #maradjotthon, #egyelőrenevegyélgyerekülést, de bízunk abban, hogy előbb-utóbb találkozunk majd az utakon, és akkor majd megtérül a befektetett energia, és holmi multival szemben egyre többen minket választanak.

Tovább
To Top