Hívjon: +36 30 / 530-98-89

Üdvözöljük a Gyerekülés Szakáruházban! Bármilyen kérdésben szívesen állunk rendelkezésére, keressen minket bátran bármikor!

Gyerekülés Szakáruház

BeSafe, Britax Römer, Recaro és Storchenmühle gyerekülések teljes választéka

Gyerekülés Szakáruház köszöntő
Kedves Látogató!

Üdvözöljük a Gyerekülés Szakáruházban! Kérjük engedje meg, hogy tényleg csak néhány mondatban kedvet csináljunk a keresgéléshez! A fenti slideshow-t nagy gonddal válogattuk össze a  családi albumunkból a "gyermek és a közlekedés" ill. a "gyermek és a biztonság" témákhoz kapcsolódva. Ugyan nem a szokványos katalógus képekkel találkozhat, hanem "igazi" gyerekek "igazi" hétköznapjaiból láthat ismerős jeleneteket. A gyermekek nyilván ismeretlenek az Ön számára, a téma azonban teljesen szokásos: olyan képek ezek, melyek büszke szülők legdrágább kincsét helyezik a fókuszba. Ezekkel a képekkel tudjuk a legjobban kifejezni gondolatainkat. Gyermekünk születése óta folyamatosan veszélynek van kitéve - elesik, leesik, kiesik, beesik, beveri, leveri, stb... Ha jobban belegondolunk, kész csoda, hogy túlélik a gyerekkort...

(További néhány mondatért kérjük kattintson a "+" jelre a blokk tetején!)

Nekünk szülőknek egy nagyon fontos dolgunk van: támogassuk gyermekeink felfedezési törekvéseit, és közben óvjuk meg őket minden lehetséges veszélytől.

A gyerekülések használatát ugyan törvény írja előmégsem mindegy milyet választunk. Szülőként az a dolgunk, hogy mint az élet bármely más területén, a lehetőségeinkhez mérten a legjobbat nyújtsuk számukra.

Ebben a kutakodásban kívánunk segítséget nyújtani!

Kérjük, nézze át a Gy.I.K.-ban található tanácsokat, ellenőrizze választását az ADAC vagy ÖAMTC tesztekben, tekintse át a gyártókról és termékeikről készült rövid összefoglalót is. Bármilyen segítségre lenne szüksége, illetve kérése, kérdése van, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk hívását!

Ha pedig pontosan tudja, hogy mit szeretne, egyszerűen rendelje meg!

Az alábbiakban kedvcsinálóként néhány véletlenszerű gyerekülést láthat a különböző csoportok szerint:

Akciós gyerekülések:

Gyerekülés márkáink:

BeSafe gyerekülés

Römer gyerekülés

Recaro gyerekülés

Storchenmühle gyerekülés

 

 

Háttal beköthető gyerekülések
Menetiránynak háttal beköthető gyerekülések

Egyre többen keresik a menetiránynak háttal beköthető gyereküléseket, ezért ide összegyűjtöttük őket.

A ráfutásos, frontális ütközés esetén vitathatatlan az érdemük, hisz ilyenkor a gyermek belesimul az ülésbe és kevésbé sérül meg, mintha menetiránnyal megegyező gyerekülésben ülne.

Hátrányuk sajnos, hogy kisebb a hely a láb számára, a gyerekek nehezebben viselik a háttal való utazást (esetleges hányinger), ill. kirekesztve érezhetik magukat...

Az ilyen ülések véleményünk szerint nem rosszak, de nem is tartjuk őket az egyedüli, üdvözítő megoldásnak. A Totalcar írásával maximálisan egyet tudunk érteni. A pánikkeltés megbocsáthatatlan, a lényeg a minőségi gyerekülés megfelelő használata.

Menetiránynak háttal beköthető gyerekülések:

 
ADAC Gyerekülés teszt - 2015

ADAC Gyerekülés teszt - 2015

Május végén megjelentek az ADAC legfrissebb, 2015-ös gyerekülés tesztjei. A könnyebb érthetőség kedvéért feliratoztuk az alábbi kis videót, melyből kiderül, hogy minden korcsoportban kapható jó gyerekülés, ám az is nagyon fontos, hogy megfelelően tudjuk használni azokat.

Az ADAC gyerekülés tesztjeit bemutató oldalunkon megtalálható az ADAC által vizsgált összes gyerekülés teszteredménye. Az általunk is forgalmazott gyerekülések esetében pedig bővebb értékelés is olvasható az egyes gyerekülések leírásában. Ehhez kattintson a gyerekülés képe alatt a "Gyerekülés jellemzői" mellett található "ADAC teszt részletesen" lapfülre.

Gyerekülés 0-13 kg:

Gyerekülés 0-18 kg:

Gyerekülés 9-18 kg:

Gyerekülés 9-36 kg:

Gyerekülés 15-36 kg: