Gyerekülés Szakáruház Vevőszolgálat

Vevőszolgálat

Áru átvétele & Szállítás
A tőlünk vásárolt áru házhozszállítással juthat el Önhöz.
  1. Az esetek többségében, bruttó 50.000 Ft vásárlás esetén ingyenesen házhozszállítjuk rendelését. Ez történhet saját kollégáink által, vagy szállító cég igénybevételével. Ez esetben a rendelés összeállítása után átadjuk a csomagot a szállítónak (az Ön esetleges megjegyzésével együtt), melyről értesítést küldünk Önnek. Ezután a szállító felveszi Önnel a kapcsolatot, és a megbeszélt időintervallumban kiszállítja a csomagot. 
  2. Bruttó 50.000 Ft alatti értékű rendelés esetén gyerekülésre 2900 Ft-ot számítunk fel.

 

Adatvédelem
Cégünk, mint adatkezelő, az önkéntes regisztráció, valamint a vásárlás folyamán tudtára jutó személyes adatokat  a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. számú törvény alapján bizalmasan kezeli, harmadik fél részére nem továbbítja.
Visszáru & Csere
Ha a termékkel kapcsolatban kifogásai lennének (hibás a termék vagy hibás a teljesítés, azaz más árut / más színt kapott, mint amit rendelt) először is kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Az árut lehetőleg eredeti csomagolásban küldje vissza részünkre, és mi kicseréljük az árut, vagy megkezdjük a garanciális ügyintézést.
A 17/1999.(II.5.) számú kormányrendelet értelmében a távol lévő felek között kötött vásárlási szerződés esetében (azaz jelen esetben) Önnek lehetősége van 14 napon belül indoklás nélkül elállni a szerződéstől. 
Rendelés
Rendelését honlapunkon keresztül tudja leadni. A kiválasztott terméket tegye a bevásárló kosárba. Ha van valamilyen extra kedvezményre feljogosító kuponja, akkor adja meg a számát. Lehetősége van "vendégként" is vásárolni, azaz nem kötelező regisztrálnia a honlapon. De ebben az esetben is szükségünk lesz az Ön adataira a számlázás és a szállítás miatt! Azt javasoljuk, hogy végezze el a regisztrációt, hiszen így a jövőben már nem kell "bajlódnia" az adatok megadásával, elég lesz csak ellenőrizni. Ráadásul ne feledje: visszatérő hűséges vevőinket extra kedvezményekkel várjuk! Eztuán adja meg a szállítási címet, válassza ki a szállítási és a fizetési módot, ellenőrizze le a rendelését, és már készen is van. Ezután mi következünk. Minden fontos dologról értesíteni fogjuk.  
Fizetés, Árazás & Akciók
A rendelés leadásakor a rendszer automatikusan figyelembe veszi az esetleges akciókat vagy az Ön speciális kedvezményét, és ezeknek megfelelően kiszámolja a fizetendő végösszeget, melyet teljesíthet 
átutalással a számlán megadott adatoknak megfelelően, vagy
készpénzben az áru átvételekor.
utánvétel
Ha a rendelés folyamán valamilyen oknál fogva mégsem adta volna meg például egy speciális kedvezményre feljogosító kupon kódját, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és igyekszünk valamilyen megoldást találni a problémára.
Rendelések megtekintése
Rendeléseit nyomonkövetheti honlapunkon. Erre a "vendégként bejelentkezett" vásárlóknak is lehetősége van a rendelésvisszaigazolásban szereplő adatok alapján. 
Fiók információk frissítése
A regisztráció folyamán megadott adatit bármikor módosíthatja, de legkésőbb a következő rendelés leadása előtt célszerű. Csak jelentkezzen be, és módosítsa a szükséges adatokat, vagy adjon hozzá további szállítási címet, így az Ön nevében (az Ön kedvezményeit figyelembevéve!) közvetlenül rendelhet családtagjai, barátai számára.

 

To Top