Kapcsolat

A “babavilágban” eltöltött többéves sikeres működésünk alatt érlelődött meg bennünk 2012-re a gondolat, hogy a specializálódásban rejlik számunkra a fejlődési lehetőség.

Célunk, hogy a biztonsági autós gyerekülések területén webáruházunk országos szinten kiemelkedő szolgáltatást nyújtson kedves vásárlóinknak.

Az udvarias, pontos és szakszerű kiszolgáláson túl nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy webshopunkban mindig a legkedvezőbb árakon tudjuk kiszolgálni akár Önt is.

Szeretnénk elérni, hogy elégedett vevőink - ahogy nő a baba - évek múltán is visszatérjenek hozzánk. 

Webáruházunk oldalain szeretnénk minden segítséget megadni a megfelelő gyerekülés kiválasztásához. A gyereküléseinket egységes formában, egységesített leírásokkal mutatjuk be (kerülve a különböző gyártók különböző megfogalmazásait), így sokkal könnyebb a gyerekülések összehasonlítása és a megfelelő kiválasztása. Ahol csak elérhető, közöljük a független tesztek eredményeit is. Ha ennek ellenére további kérdése lenne, természetesen örömmel fogadjuk megkeresését. Ígérjük, hogy a lehető leghamarabb próbáljuk megválaszolni azokat.

Őszintén bevalljuk, hogy nem tartjuk állandó készleten az összes gyártó teljes termékpalettáját, hisz ez többszázas elfekvő készletet jelentene. Próbálunk azonban az általunk népszerűbbnek ítélt termékekből folyamatos árukészletet biztosítani. Ha úgy látjuk azonban, hogy egy adott termékről még a forgalmazó sem tudja megmondani, hogy mikor lesz kapható, akkor esetlegesen megpróbálunk alternatív ajánlattal előállni, ha azonban az Ön választása sziklaszilárdnak bizonyul, akkor nem riadunk vissza attól sem, hogy akár a föld alól is előkerítsük az adott gyerekülést.

Úgy gondoljuk, hogy a kínálatunkból bárki megtalálhatja az igényeinek megfelelő gyerekülést, de kérjük, ne keressen nálunk 10.000 Ft-os ülést, mert nem fog találni. Csak olyan ülésekkel foglalkozunk, melyekbe mi magunk is jóérzéssel beleültetnénk gyermekeinket.

 

Reméljük, megtisztel bizalmával, és minket választ!

 

Az oldalt üzemelteti:

Szabó István László E.V.

Nyilvántartási száma: 54146044

Adószáma: 55463782-1-27

Statisztikai számjel: 55463782-4791-231-07

Székhelye: 2060 Bicske, Prohászka Ottokár u. 10.