Recaro gyerekülések áttekintése

Recaro gyerekülés - német minőség

 

A mai Recaro cég sikertörténete Stuttgartban kezdődött 1906-ban, amikor a 32 éves szíjgyártó Wilhelm Reutter megalapította a “Reutter, Wilhelm, Sattler” céget. Gyorsan nevet szerzett magának az autóiparban. Olyan neves cégekkel dolgozott együtt, mint a Porsche, Daimler-Benz, BMW.

A Recaro elnevezés egy szójátékból jött létre évekkel később: REutter (a cégalapító neve) és CAROsserien (karosszériák).

A Recaro cég a 60-as évek közepén nagyon hamar elismert márka lett a sportülések és az üléskiegészítők terén. Az innovatív és kreatív cégalapító autóülések gyártását is megkezdte, és évről évre jobb fejlesztésű ülésekkel lépett piacra. Újraértelmezte az autóban való ülést. Addig az ülések hasonlóak voltak az otthoni bútorokhoz: nem volt oldaltartásuk. Így kezdődött a Recaroval egy új időszámítás. A mindig a korszerűsítésre törekvő cégvezető az évek során szoros kapcsolatot hozott létre egyetemekkel és orvosokkal, ami valószínűleg világszinten egyedülálló a gyerekülések gyártása területén. Olyan kérdésekre keresték a válaszokat, mint: “Hogy kell az embernek ülnie?” és “Hogy tudjuk a testünket minél jobban megvédeni?”. Ezekre a kérdésekre a Recaro nagyon hamar megkapta a választ! 

A 90-es évekig a Recaro cég elsősorban repülőkbe és autókba való üléseket gyártott, ezeket fejlesztette (biztonsági ülés, fejtámasz, gerinckímélés... stb.). Viszonylag későn, 1998-ban mutatta be a cég az első Recaro gyerekülést. Viszont egy évtized sem kellett hozzá, hogy a Recaro cég a gyerekülések tekintetében is teljes kínálattal álljon a vásárlók rendelkezésére. 

2004-ben a Storchenmühle és a Recaro cég egyesült. A cég székhelye Németországban, Marktleugastban található.

 

A Recaro márka megbízható

Egyre több szülő teszi le a voksát, ha gyerekülésről van szó a több mint 100 éves, nagy tapasztalattal rendelkező Recaro cég mellett. Hiszen a Recaro az autóülések gyártásánál olyan tapasztalatra tett szert, amit kevés gyerekülésgyártó esetében mondhatunk el. 

 

A Recaro név egyet jelent a biztonsággal

A szülő egyik legfontosabb fealadata, hogy gondoskodjon gyermeke biztonságáról. Jó, ha ebben egy erős társra támaszkodhatunk. A Recaro ez a társ. A legújabb tudományos eredmények alapján fejlesztik a gyereküléseket, és egy mindent átfogó tesztelésnek vetik alá. Csak így tud Ön teljesen biztos lenni abban, hogy a legjobb döntést hozta meg, amikor egy Recaro gyerekülést választott gyermekének.

 

 A Recaro gyerekülés divatos.

Mi öröme lenne egy ülésben, ami biztonságos ugyan, de nem tetszik. Sem Önnek, sem pedig gyermekének, aki használja. A Recaro tervezői folyamatosan új variációkat fejlesztenek ki, új trendeket mutatnak be, ami az autója belsejéhez is illik. Ezért gyereküléseik eltérnek az átlagos, nagyon színes, sok motívumos gyerekülésektől. Azon a véleményen van a Recaro cég, hogy a gyerekülésekkel szemben támasztott elvárásoknak a gyerekülés kinézetének is meg kell felelnie. 

 

A Recaro gyerekülés kényelmes.

Ergonómia és kényelem, ezekre a fogalmakra épül minden Recaro gyerekülés. A Recaro Young gyerekülések átlagon felüli kényelmi tulajdonságokkal rendelkeznek: a különösen légáteresztő huzatoktól kezdve egészen a fejtámaszban található magas minőségű hangszórókig.

 

Recaro babahordozók babák számára

 

 

Recaro gyerekülések babák és kisgyerekek számára

 

 

Reacaro gyerekülések kis- és nagy gyerekek számára

 

Recaro Tian Gyerekülések

 

Recaro gyerekülések nagy gyerekek számára

 

To Top