Joie gyerekülések áttekintése

Joie - A biztonságnak nem kell drágának lennie

Joie gyerekülések Németországból és Angliából

 

A márkát Oliver Mecky és Sven Hering 2013 nyarán egy közös ötletelést követően hozta létre, és megalapította a Joie céget, ami néhány éven belül a gyermekek számára készített autós gyerekülések és babakocsik egyik jól ismert gyártója lett. A gyerekülések és a babakocsik mellett a cég utazóágyakat és etetőszékeket is gyárt.

A cég Angliában, Rugeley-ben és Németországban, Frankenthalban is működik. Valamennyi Joie terméknek a legnehezebb teszteket kell kiállnia, be kell bizonyítaniuk, hogy még a legnehezebb kopásnak is ellenállnak. A cégalapítók maguk is szülők, ezért jól tudják, hogy mit akarnak a szülők a világ minden táján:

  • A gyermeküléseket ezért számos baleseti szimulációval tesztelik, amíg biztonságuk be nem igazolódik.
  • Kényelmesnek kell lenniük, a kezelésnek egyszerűnek, és ezt a napi használat során bizonyítaniuk kell a termékeknek.

A Joie gyerekülések palettáján megtaláljuk a születéstől fogva használható babahordozók mellett a gyereküléseket, egészen a kamaszok részére tervezett ülésmagasítókig.

Minden kategóriában találunk gyerekülést, legyen szó babahordozóról, az első korcsoport üléseiről, 3 korosztályt felölelő üléseiről vagy ülésmagasítóról. A Joie sokoldalú és díjnyertes gyerekülés családja a biztonságra és a tökéletes illeszkedésre összpontosít - ideális kíséret gyermekeinek / unokáinak az első naptól kezdve egészen addig, amíg már nincs szükségük gyerekülésre. A cég arra törekszik, hogy a legmagasabb színvonalat érje el a Joie gyerekülések tervezésében, technológiájában és biztonságában. Mára már sok család mindennapjait teszik biztonságosabbá és kényelmesebbé termékeikkel.

 

Joie babahordozók babák számára

 

Joie Isofix Bázis

 

Joie gyerekülések babák és kisgyerekek számára

 

 

Joie gyerekülések kis- és nagygyerekek számára

 

 

Joie gyerekülések nagy gyerekek számára

 

To Top