Joie gyerekülések áttekintése

Joie - A biztonságnak nem kell drágának lennie

Joie gyerekülések Németországból és Angliából

 

A márkát Oliver Mecky és Sven Hering 2013 nyarán egy közös ötletelést követően hozta létre, és megalapította a Joie céget, ami néhány éven belül a gyermekek számára készített autós gyerekülések és babakocsik egyik jól ismert gyártója lett. A gyerekülések és a babakocsik mellett a cég utazóágyakat és etetőszékeket is gyárt.

A cég Angliában, Rugeley-ben és Németországban, Frankenthalban is működik. Valamennyi Joie terméknek a legnehezebb teszteket kell kiállnia, be kell bizonyítaniuk, hogy még a legnehezebb kopásnak is ellenállnak. A cégalapítók maguk is szülők, ezért jól tudják, hogy mit akarnak a szülők a világ minden táján:

  • A gyermeküléseket ezért számos baleseti szimulációval tesztelik, amíg biztonságuk be nem igazolódik.
  • Kényelmesnek kell lenniük, a kezelésnek egyszerűnek, és ezt a napi használat során bizonyítaniuk kell a termékeknek.

A Joie gyerekülések palettáján megtaláljuk a születéstől fogva használható babahordozók mellett a gyereküléseket, egészen a kamaszok részére tervezett ülésmagasítókig.

Minden kategóriában találunk gyerekülést, legyen szó babahordozóról, az első korcsoport üléseiről, 3 korosztályt felölelő üléseiről vagy ülésmagasítóról. A Joie sokoldalú és díjnyertes gyerekülés családja a biztonságra és a tökéletes illeszkedésre összpontosít - ideális kíséret gyermekeinek / unokáinak az első naptól kezdve egészen addig, amíg már nincs szükségük gyerekülésre. A cég arra törekszik, hogy a legmagasabb színvonalat érje el a Joie gyerekülések tervezésében, technológiájában és biztonságában. Mára már sok család mindennapjait teszik biztonságosabbá és kényelmesebbé termékeikkel.

 

Joie babahordozók babák számára

 

 

Joie gyerekülések babák és kisgyerekek számára

 

 

Joie gyerekülések babák kis- és nagy gyerekek számára

 

Joie Verso

 

Joie gyerekülések kis- és nagy gyerekek számára

 

Joie gyerekülések nagy gyerekek számára

To Top