Simple Parenting - Doona™

A Doona™ egy olyan jövőképpel rendelkező vállalat, amely innovatív termékek és megoldások bevezetésével elkötelezett a szülők és csecsemőik életének javítása és egyszerűsítése mellett. Küldetésük, hogy a szülők mindennapjaiban kihívásokat keressenek, amire innovatív megoldást találnak. Ennek a folyamatnak az eredménye az olyan kiváló minőségű termékek és megoldások, amelyek valódi hatással vannak a modern „szülői létre”.

A cég élete akkor kezdődött, amikor az alapító Yoav Mazar megfogalmazta igényét: újszülött lányanak, Danielle-nek (“Doona”) biztonságosabb és egyszerűbb környezetet teremtsen. Ez állt a Doona™ első termékének hátterében.

Mikor megszületett első gyermekük, szerettek volna minél több időt vele tölteni, és mindenhová magukkal vitték. Noha megértették, hogy a biztonság a legfontosabb, viszont a gyerekülések és a babakocsik használata sajnos sokszor gyötrelmes volt. Azt a célt tűzte hát ki magának, hogy a gyerekülés legyen biztonságos, ugyanakkor egyszerű, praktikus és könnyen kezelhető is.

A Doona™-nál tisztában vannak azzal, hogy olyan világban élünk, ahol az élet minden területe szorosan összefonódik egymással. A család, a munka és a szabadidő együttesen alkotják magát az életet. Célul tűzték ki, hogy befolyásolják az emberek életét azáltal, hogy innovatív termékeket kínáljanak. Ezeket a termékeket pedig a funkcionalitás, a prémium minőség és az egyedi formatervezés jellemzi. Olyan termékeket hoznak létre, amelyek valódi megoldásokat kínálnak a mobil, modern családok számára. A kiváló minőségű, szálerősítésű polimerekből, rozsdamentes alumíniumból és strapabíró kerekekből készült Doona a gyermekbiztonságot és a gyermekülések és babakocsik innovatív erejét hozza el.

 

A világon rengeteg híresség választotta már a Doona babahordozót / babakocsit. Ez a tény önmagában még nem feltétlenül jelent bármit is, de a Doona szerintünk is egy nagyon jól sikerült termék, ráadásul az ADAC is így gondolja.

 

To Top