BeSafe gyerekülések áttekintése

HTS Besafe  gyerekülés -  Skandináv biztonság

 

A HTS Besafe egy norvég vállalat Krøderen-ben. A cég története hosszú időkre nyúlik vissza. Kezdetben lószerszámok, nyergek gyártásával foglalkozott. Ám a technika fejlődésével a cégnek is változnia kellett az 1930-as években, ezért a lovakról, a korábbi közlekedési eszközökről áttértek az autókra. Először nyergek helyett autók ülésének huzatait gyártotta, majd később különféle autóalkatrészek és autósülések is bekerültek a termékei közé.

1963-ban kezdett a HTS Besafe gyerekülést gyártani.

Jelenleg a HTS Besafe AS egyike azon vezető nagyvállalatoknak, amelyek színvonalas, jó minőségű gyerekülések fejlesztésével és gyártásával foglalkozik számos más közlekedésbiztonsági termék mellett (kerékpáros sisakok, kerékpáros ülések... stb.).

 

A cég fő hajtóerejét az adja, hogy azt kell a legjobban megvédeni, ami a legfontosabb számunkra: a gyermeket! A Besafe éppen ezért azt tűzte ki céljául, hogy minden korcsoport számára a lehető legbiztonságosabb gyerekülést fejlessze ki. 

 

A Besafe főbb szempontjai: biztonság, design és innováció. Ezeket figyelembe véve alkotta / alkotja meg legbiztonságosabb gyereküléseit.

Hollandiai kutató- és fejlesztési részlege állandóan a termékek korszerűsítésével foglalkozik, ezáltal a gyerekek utcai biztonságát nagyban javítja. Mindegyik Besafe gyerekülés nagyon jó eredményt ér el a különböző autóklubok, magazinok és fogyasztóvédelmi intézetek tesztjein.

A Besafe részt vesz különféle nemzetközi kutatóprojektekben, állandóan elemzik, hogy mi nyújthatná a legnagyobb védelmet.

Végezetül tehát leszögezhetjük, hogy habár a BeSafe gyerekülés nem tartozik az olcsóbb ülések közé, és állatmintás illetve túl színes huzatokkal sem rendelhetőek, mégis a legjobb gyerekülések között említhetjük őket, amit az ADAC tesztek eredményei is bizonyítanak.

 

 

BeSafe babahordozók babák számára

 

 

Besafe gyerekülések babák és kisgyerekek számára

 

 

Besafe gyerekülések babák, kis- és nagy gyerekek számára

 

 

Besafe gyerekülések nagy gyerekek számára

 

To Top