BeSafe gyerekülések áttekintése

HTS Besafe  gyerekülés -  Skandináv biztonság

 

A HTS Besafe egy norvég vállalat Krøderen-ben. A cég története hosszú időkre nyúlik vissza. Kezdetben lószerszámok, nyergek gyártásával foglalkozott. Ám a technika fejlődésével a cégnek is változnia kellett az 1930-as években, ezért a lovakról, a korábbi közlekedési eszközökről áttértek az autókra. Először nyergek helyett autók ülésének huzatait gyártotta, majd később különféle autóalkatrészek és autósülések is bekerültek a termékei közé.

1963-ban kezdett a HTS Besafe gyerekülést gyártani.

Jelenleg a HTS Besafe AS egyike azon vezető nagyvállalatoknak, amelyek színvonalas, jó minőségű gyerekülések fejlesztésével és gyártásával foglalkozik számos más közlekedésbiztonsági termék mellett (kerékpáros sisakok, kerékpáros ülések... stb.).

 

A cég fő hajtóerejét az adja, hogy azt kell a legjobban megvédeni, ami a legfontosabb számunkra: a gyermeket! A Besafe éppen ezért azt tűzte ki céljául, hogy minden korcsoport számára a lehető legbiztonságosabb gyerekülést fejlessze ki. 

 

A Besafe főbb szempontjai: biztonság, design és innováció. Ezeket figyelembe véve alkotta / alkotja meg legbiztonságosabb gyereküléseit.

Hollandiai kutató- és fejlesztési részlege állandóan a termékek korszerűsítésével foglalkozik, ezáltal a gyerekek utcai biztonságát nagyban javítja. Mindegyik Besafe gyerekülés nagyon jó eredményt ér el a különböző autóklubok, magazinok és fogyasztóvédelmi intézetek tesztjein.

A Besafe részt vesz különféle nemzetközi kutatóprojektekben, állandóan elemzik, hogy mi nyújthatná a legnagyobb védelmet.

Végezetül tehát leszögezhetjük, hogy habár a BeSafe gyerekülés nem tartozik az olcsóbb ülések közé, és állatmintás illetve túl színes huzatokkal sem rendelhetőek, mégis a legjobb gyerekülések között említhetjük őket, amit az ADAC tesztek eredményei is bizonyítanak.

 

 

BeSafe babahordozók babák számára

 

 

Besafe gyerekülések babák és kisgyerekek számára

 

 

Besafe gyerekülések kisgyerekek számára

 

 

Besafe gyerekülések nagy gyerekek számára

 

To Top