Avova gyerekülések áttekintése

Az alapító, Manfred Held (aki régebben a Britax Römernél is dolgozott) az 1980-as években kezdte a gyerekülések fejlesztését, és azt a célt tűzte ki maga elé, hogy vállalata a szigorú gyerekülés-normáknak feleljen meg, sőt szárnyalja is túl azokat. Az első gyereküléseket lánya és fia tesztelték. Az évek során első osztályú gyerekülések sok generációját fejlesztette ki, és készítette el, melyek gyakran teszt győztesek voltak. Termékfejlesztőként kezdte, és később a termelési és logisztikai osztály vezetőjeként dolgozott.

Több mint 30 év után úgy döntött, hogy újra kezdi. Motivációja: A hibátlan gyerekülés kidolgozása, amely 100 % -ban alkalmas mindennapi használatra, felesleges dolgok nélkül, és pontosan azt kínálja, amit kell: a lehető legjobb védelmet az autóban és útközben. Így 2017-ben alapította meg biztonsági szakértőkkel együtt az Avova-t.

Az Avova tehát egy fiatal induló vállalkozás, amely a németországi Ulmban található. Nemcsak a tervezőrészleg található Németországban, hanem a termékek gyártása is ott történik, ami garancia a precizitásra, a magas színvonalú, biztonságos termékekre.

Az Avova rendelkezik az ISO 9001-es minőségirányítási rendszerrel, amely folyamatosan ellenőrzi a minőségi előírások betartását. Csak a szigorú biztonsági teszteken és minőségi ellenőrzéseken megfelelt gyerekülések kerülnek értékesítésre. Annak biztosítása érdekében, hogy a gyerekülések megfeleljenek a saját magas elvárásaiknak, kizárólag csak a legjobb, minőségi anyagokat használják, és gyereküléseiket a német Szövetségi Gépjármű-közlekedési Hatóság hagyja jóvá.

Logóként egy madarat választottak. Ez arra utal, hogy ők - ahogy a madár is - mindig mozgásban vannak, folyamatosan figyelik a világot, és alkalmazkodnak az új kihívásokhoz.

 

Avova gyerekülések babák és kisgyerekek számára

 

 

Avova gyerekülések babák, kis- és nagy gyerekek számára

 

 

Avova gyerekülések nagy gyerekek számára

 

To Top